Onze beste MP sinds jaren- hij verkoopt zijn land aan Satan

Veel Nederlanders komen in de knel door onder meer de recordinflatie en de torenhoge energieprijzen. De hashtag #ikredhetnietmeer is in Nederland al meer dan 48 uur het meest trending op Twitter.

“De verhalen onder #ikredhetnietmeer zijn schokkend. Wanneer stopt dit kabinet met de prioriteiten bij Oekraïne, klimaat, migratie en EU te leggen en wordt er eens geïnvesteerd in Nederland? Terwijl er miljarden over de balk gaan naar hobbyprojecten zitten Nederlanders in de kou,” zegt Raisa Blommestijn, presentatrice van het tv-programma Ongehoord Nieuws, hierover.

Stop met deze waanzin

En wat doet premier Rutte ondertussen? “Het kabinet gaat midden in de enorme energiecrisis nu 100 miljard euro – dat is 12.500 euro per huishouden – afzinken in vage klimaatfondsen, terwijl miljoenen Nederlanders roepen #ikredhetnietmeer met de energierekening. Stop met deze waanzin!” stelt Eerste Kamerlid Henk Otten.

Eerder dit jaar bevestigde Rutte dat er zo’n 100 miljard in fondsen wordt gestopt. “Misschien heeft hij nog gelijk ook als je alles optelt. Ik zeg er wel bij richting het CPB: dat is dan eenmalig en begrensd in de tijd,” zei de premier in de Eerste Kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: