WEF-bende

Frontnieuws plaatste: “De Canadese premier wiens wetenschapsachtergrond begint en eindigt met zijn vorig beroep als dramadocent, dreigt nu met PSYOP-22 lockdowns; te weten: https://twitter.com/TheTemplarMason/status/1566757932666179586 Deze psychopaat die miljoenen DE” Frontnieuws WEF-marionet Trudeau zegt dat er dit najaar en deze winter in Canada beperkingen & mandaten zullen worden opgelegd, als er niet wordt voldaan aan een doelstelling van 90% naleving van 3x vaccins Frontnieuws sep 6 De Canadese premier wiens wetenschapsachtergrond begint en eindigt met zijn vorig beroep als dramadocent, dreigt nu met PSYOP-22 lockdowns; te weten: JT is a lunatic. pic.twitter.com/P9Qcc3gYx2 — Templar Mason (@TheTemplarMason) September 5, 2022 Deze psychopaat die miljoenen DEATHVAX boosters besteld heeft die hij in de armen van zoveel mogelijk gedupeerde Canadezen moet spuiten voor het tanende Grote Reset depopulatie- en controleprogramma, moet koste wat kost gestopt worden, schrijft 2ndsmartestguyintheworld. Waar in de Canadese grondwet geeft het iemand in de regering het recht om niet alleen Emergency Use Authorization (ja, er zal altijd een “noodsituatie” zijn) experimentele eugenetica-injecties af te dwingen, maar welke medische procedure dan ook? Er is geen enkele manier waarop endogene productie van giftige spike-eiwitten ooit immuniteit of verzwakking van de symptomen zou kunnen verschaffen. Dit is duidelijk een slow kill biowapen en niets meer. De Canadese regering en alle andere regeringen die op deze injecties aandringen zijn dus volstrekt onwettig, en dus misdadig. Deze marionetten van het WEF en de VN moeten allemaal aangeklaagd en vervolgd worden. Stuk voor stuk. Bied 100% geweldloze niet-naleving aan. Voldoe NIET. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen Volg Frontnieuws op Telegram Lees meer over:   Reactie   Meld je af om geen berichten van Frontnieuws meer te ontvangen.
Verander je e-mail instellingen in beheer abonnementen. Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://www.frontnieuws.com/wef-marionet-trudeau-zegt-dat-er-dit-najaar-en-deze-winter-in-canada-beperkingen-mandaten-zullen-worden-opgelegd-als-er-niet-wordt-voldaan-aan-een-doelstelling-van-90-naleving-van-3x-vaccins/   Mogelijk gemaakt door Jetpack.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: