vROEGER ZOU HIJ EEN LANDVERRADER ZIJN GEWEEST DEZE DOMBO EN NU?

Het Economisch Wereldforum beveelt journalisten te “stoppen” met het onthullen van hun geheime agenda

september 6, 2022

1831

2

Het Economisch Wereldforum heeft de belangrijkste media en journalisten gevraagd “op te houden” met het onthullen van hun geheime agenda en zich in plaats daarvan te concentreren op belangrijkere zaken zoals “klimaatverandering” en “online misinformatie”.

Adrian Monck, directeur van het WEF, heeft ook de politici die vraagtekens zetten bij de beleidsvoorstellen van het globalistische orgaan, met name in Canada, waar een nationaal debat is ontstaan over de toenemende controle van het WEF over de wereld sinds het begin van de pandemie en de zich ontvouwende energiecrisis, bekritiseerd, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

“Jammer genoeg was Canada een van die plaatsen waar… er een kwetsbaarheid is voor desinformatie. Het is een open samenleving. En… die specifieke desinformatie is in de mainstream terechtgekomen,” vertelde Monck aan CBC Radio’s The House in een interview op zaterdag.

“Canada zou het op dit moment over een heleboel dingen moeten hebben. Het zou het eigenlijk niet moeten hebben over het Wereld Economisch Forum dat hier in Genève gevestigd is.

Weet u, er zijn grotere problemen, echt, waar het over zou moeten nadenken.

Het was waarlijk iets dat opgepikt werd door enkele door de staat gesponsorde desinformatie-actoren en het is in sommige regio’s een eigen leven gaan leiden,” voegde Monck eraan toe.

Infowars.com meldt:

Monck beweerde verder dat de term “Grote Reset” eigenlijk maar een onschuldig gesprekspunt is dat tijdens de COVID-pandemie in het leven geroepen is en geen echte aandacht verdient.

“Het idee was dat we ook moesten proberen de mensen voor te stellen om na te denken over de besteding ervan aan het soort langetermijndingen die zouden helpen bij de bestrijding van de klimaatverandering, die zouden helpen bij het omscholen van banen en al dat soort grotere, langetermijnuitdagingen,” zei hij tegen Catherine Cullen, presentatrice van CBC Radio’s The House.

Niemand met gezond verstand houdt van politiek links & Wat is de relatie tussen politiek links en globalisme?

“Een van de dingen die onze organisatie probeert te doen is tegen de mensen te zeggen: “Kijk verder dan één week, drie maanden en denk na over misschien een aantal dingen op langere termijn die u zou kunnen doen.” Dat was wat de grote reset in de zomer van 2020 beoogde te doen.”

Monck suggereerde vervolgens dat iedereen die het waagt kritiek te hebben op het WEF antisemitisch is.

“Ik bewonder iedereen die de beslissing neemt om zijn leven te wijden aan het publieke leven,” zei hij. “Het is geen gemakkelijke weg, maar ik denk wel dat politici van elke stempel heel goed moeten kijken naar de taal die zij gebruiken en waar sommige van deze dingen vandaan komen, en of het uit een ruimte van… desinformatie en in het bijzonder antisemitisme komt.”

“Ik denk dat zij eens heel goed naar zichzelf moeten kijken en eens heel goed in de spiegel moeten kijken,” voegde hij eraan toe.

Natuurlijk is het argument van Monck zelf desinformatie.

De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, pochte zelf dat zijn organisatie “in de kabinetten gepenetreerd” was van verschillende regeringen via haar Young Global Leaders programma om haar Grote Reset beleid te vergemakkelijken – dat feit alleen al is voldoende om de klachten van Monck te verwerpen.

De Grote Reset is een veelzijdig initiatief om de ontwikkelde wereld te deïndustrialiseren, het wereldwijde voedselsysteem om te vormen door vlees geleidelijk af te schaffen ten gunste van insecten, een sociaal kredietsysteem naar Chinees model te ontwikkelen, en de volksbewegingen strak onder controle te houden, allemaal in naam van de strijd tegen de klimaatverandering en het behoud van de “democratie”.

Wordt 1984 een realiteit? – George Orwell’s waarschuwing aan de wereld

De Nederlandse premier Rutte en Canada hebben de Grote Reset-agenda van de Verenigde Naties en het WEF nauwkeurig gevolgd, met name zijn voorstel om de stikstofuitstoot te verminderen door de kunstmest te beperken, wat tot massale opstanden van de boeren heeft geleid.

Evenzo heeft de Franse president Emmanuel Macron vorige maand het “einde van de overvloed” voor de burgers afgekondigd, te midden van berichten dat de sterk stijgende energiekosten, veroorzaakt door met het WEF verbonden regeringen als reactie op Oekraïne, het vermogen van de mensen om hun huizen deze winter te verwarmen drastisch zou verminderen.

En vergeet niet dat het land Sri Lanka in elkaar gestort is nadat zijn regering de goedkeuring afgedwongen had van WEF-beleidsmaatregelen die weerspiegeld worden in zijn score voor Sociaal Milieubeheer (ESG), wat waarschijnlijk de reden is waarom het WEF onlangs zijn artikel verwijderd heeft waarin opgeschept wordt over een plan om Sri Lanka tegen 2025 in een utopie te veranderen.

Zich realiserend dat de mensen wakker worden van haar Grote Reset agenda, heeft het WEF eerder deze zomer een topconferentie bijeengeroepen om te bespreken hoe het vertrouwen van het publiek “hersteld” kan worden.

Ondanks de laster van het WEF, die critici “samenzweringstheoretici” noemt, kan de agenda van de Grote Reset grondig onderzocht worden in Schwab’s eigen boek, getiteld, “COVID-19: The Great Reset.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: