Dank zij……….lees zelf

Donkere tijden: In heel Europa en de VS stort de industrie en de infrastructuur met de dag in

september 6, 2022

0

0

In weer een werkelijk verbijsterende aankondiging, die de wanhoop van dit uur aantoont, heeft de Duitse staalfabrikant ArcelorMittal, een van de grootste staalfabrieken in Europa, zijn activiteiten stopgezet wegens de hoge energieprijzen. (Zie hun aankondiging hier, in het Duits.)

“Nu de prijzen voor gas en elektriciteit in enkele maanden tijd vertienvoudigd zijn, zijn wij niet langer concurrerend op een markt die voor 25% door import wordt bevoorraad,” zei CEO Reiner Blaschek.

Dit komt na aangekondigde sluitingen van aluminiumsmelterijen, kopersmelterijen en ammoniakfabrieken in de afgelopen weken. Ammoniak – nodig voor kunstmest – is nu voor 70% uitgevallen in de EU, schrijft Mike Adams.

Om de ellende nog groter te maken, heeft Rusland in de afgelopen 24 uur een volledige ban op de uitvoer van aardgas naar Europa aangekondigd, totdat de economische sancties van het Westen worden opgeheven. Dit betekent dat de Nord Stream 1 pijpleiding nu voor de nabije toekomst gesloten is, aangezien de in waan verkerende NAVO-landen niet in staat zijn hun fouten recht te zetten en van Rusland terug te deinzen.

Nu ook staal en andere industriële metalen uitvallen, vraagt men zich af hoe West-Europa de komende zes maanden van winter moet functioneren:

Geen staal = Geen industrie (of banen in de industrie)

Geen kunstmest = Geen voedsel

Geen aardgas = Geen elektriciteit of warmte

In wezen worden drie van de pijlers die het functioneren van een moderne samenleving mogelijk maken, ernstig verlamd door economische sancties en torenhoge energieprijzen in heel Europa.

En het is pas de eerste week van september. Het koude weer is nog niet eens gearriveerd. Hoeveel aardgas er ook al voor de winter is opgeslagen, de Europeanen worden geconfronteerd met torenhoge kosten en schaarste op een niveau dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen.

De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of “langzame genocide”?

Er is gewoon niet genoeg energie beschikbaar om de Europese steden van energie te voorzien en alle gebouwen deze winter te verwarmen, en er is ook niet genoeg voedsel in de pijplijn om iedereen in 2023 te voeden.

Pak aan, Poetin!

De “roterende blackouts” van Californië kunnen vandaag beginnen

De San Francisco Chronicle meldt vandaag dat er vanavond in Californië roterende black-outs kunnen beginnen. Er is gewoon niet genoeg elektriciteit om aan de vraag te voldoen, dus duizenden huizen en bedrijven zullen geforceerd van het elektriciteitsnet worden losgekoppeld. Dit is nadat de staat eigenaars van elektrische voertuigen gesmeekt heeft om hun EV’s van 16 – 21 uur niet op te laden. (Vraag: Wat gebeurt er als miljoenen meer Californiërs elektrische voertuigen kopen en ze inpluggen?)

Via de Chronicle:

Staatsambtenaren verwachten maandag 48.817 megawatt elektriciteit nodig te hebben, waardoor de staat met een tekort van 2.000 tot 4.000 megawatt zou komen te zitten, volgens de California Independent System Operator.

Uh-oh. Het blijkt dat het ontmantelen van de infrastructuur van het elektriciteitsnet om linkse groenmensen tevreden te stellen, het licht niet laat branden. Dit moet ongelooflijk verwarrend zijn voor de linksen, aangezien zij dachten dat als alle fossiele brandstoffen zouden worden afgesloten, er spontaan een magisch Utopia zou ontstaan. In plaats daarvan zullen zij kaarsen branden, opwindbare radio’s aanzwengelen en in emmers poepen als de watertorens droog komen te staan door gebrek aan elektriciteit voor de waterpompen.

Welkom in Collapsifornië.

Om de stijgende prijzen van elektriciteit en voedsel tegen te gaan, heeft Gov. Newsom zojuist een wetsontwerp ondertekend dat fast-food restaurants verplicht om maar liefst $22 per uur aan de werknemers te betalen. Dit zal vele restaurants in Californië failliet doen gaan, waardoor het gebrek aan voedselopties en werkgelegenheid voor de plaatselijke bevolking nog groter wordt. Via de WSJ:

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

“Je kunt niet genoeg vragen voor voedsel om te compenseren wat er zal gebeuren vanuit een arbeidsperspectief,” zei Greg Flynn, president van Flynn Restaurant Group, die franchisemerken uitbaat in 44 staten en 105 restaurants in Californië bezit.

De heer Flynn zegt dat hij aan de politieke campagnes van Newsom heeft gedoneerd. Het blijkt dat je altijd de tirannie krijgt die je steunt. Zolang vergeetachtige Californiërs op Democraten blijven stemmen, zullen zij blijven vervallen in armoede en autoritarisme.

Waar zitten al die mensen in Jackson, Mississippi te poepen?

Vergeet niet dat het hele gemeentelijke watersysteem uitgevallen is in Jackson, Mississippi, wat betekent dat er geen water is om de toiletten door te spoelen. Dat doet de vraag rijzen: Waar poepen al die mensen daar?

Als zij in de toiletten poepen, moeten zij met de hand water dragen om ze door te spoelen. Waar halen zij al dat water vandaan?

Of misschien poepen ze in emmers en gooien ze de inhoud in de achtertuin. Dat wordt een nachtmerrie voor de Gezondheidsdienst en interessante gesprekken met de buren, vooral als het weer gaat regenen.

Hoe kunnen bedrijven in de stad functioneren als er geen werkende toiletten zijn? Als de buurtbewoners bijeen moeten komen voor een vergadering, vragen ze dan of ze elkaar kunnen ontmoeten op de hoek van Cholera en E.Coli? Serieus, op welk punt worden al die uitwerpselen een volksgezondheidsprobleem dat doet denken aan een ingestort derdewereldland als Haïti?

Het is allemaal aan het instorten

Geheel opzettelijk zijn de globalisten bezig de pijlers van de beschaving te decimeren, om instorting en ontvolking te veroorzaken. Zij vallen aan:

Wereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereiken

• Voedsel
• Energie
• Gezondheid (vaccins, biowapens)
• Toeleveringsketens
• Financiën
• Verkiezingen (massale fraude / mollen)
• Vrijheid en zelfverdediging
• Weer / geoengineering

Het overkoepelende doel is de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking uit te roeien, en daarna de overlevenden tot slaven te maken.

De vergeetachtige massa’s gaan erin mee, zonder te weten dat als zij meerdere covid-prikken hebben genomen, zij waarschijnlijk al dood zijn.

Kom meer te weten in de harde Situation Update podcast van vandaag:

https://www.brighteon.com/embed/3bafa0ca-3f77-455d-938e-b1a9c49fd4f7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: