Wat voor de leugenachtige regeers in ons land hier niet voorkomt

Onderzoek vindt dat 94% van de “gevaccineerden” bloedklontervorming hebben en vreemde deeltjes

Door

 DissidentNL

 –

2022-08-27

1355

0

TelegramTwitterFacebookLinkedinPinterest

Uit een Italiaanse studie die twee weken geleden werd gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (“IJVTPR”), bleek dat bijna iedereen die was geïnjecteerd afwijkingen vertoonde na de “Covid-vaccinatie”. In 94% van het bloed van de gevaccineerden was er een samenklontering van rode bloedcellen en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vorm en grootte, schrijft Rhoda Wilson.

De studie begon in maart 2021. Met behulp van donkerveldmicroscopie analyseerden de onderzoekers bloedmonsters van 1.006 personen die voor verschillende aandoeningen naar het Giovannini Biodiagnostisch Centrum waren verwezen, nadat zij waren geïnjecteerd met Pfizer/BioNTech of Moderna mRNA “vaccins”.

De auteurs van de studie merkten op dat de “vaccins” naar verluidt ten minste het spike-eiwit van SARS-CoV-2 bevatten, maar dat het ook bekend is dat zij vreemde deeltjes bevatten waarvan de vele initiatiefnemers van de experimentele injecties beweerden dat zij er helemaal niet in zaten. “Onder die vreemde bestanddelen zijn metalen voorwerpen zoals eerder in dit tijdschrift aangetoond door Lee et al. (2022) die in onze resultaten worden bevestigd.”

Van de 1.006 geanalyseerde gevallen vertoonden er slechts 58 – gelijk aan 5,77% van het totaal – een volledig normaal hematologisch beeld bij microscopische analyse na de laatste mRNA injectie met ofwel het Moderna ofwel het Pfizer brouwsel. Het bloed van 948 – 94% van de deelnemers aan de studie – vertoonde een maand na de mRNA-injectie samenklontering van rode bloedcellen en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vorm en grootte van onduidelijke oorsprong.

Bij 12 proefpersonen werd het bloed vóór de inenting met dezelfde methode onderzocht, waarbij een volkomen normale hematologische verdeling werd geconstateerd. De veranderingen die na de inoculatie van de mRNA-injecties werden gevonden, versterken nog het vermoeden dat de wijzigingen te wijten waren aan de zogenaamde “vaccins” zelf.

Wij rapporteren 4 klinische gevallen, gekozen als representatief voor de gehele gevalserie. Verdere studies zijn nodig om de precieze aard van de in het bloed aangetroffen deeltjes vast te stellen en mogelijke oplossingen te vinden voor de problemen die zij klaarblijkelijk veroorzaken.

Benzi Cipelli, R., Giovannini, F., & Pisano, G. (2022). Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2(2), 385-444. https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47

Hieronder volgen enkele hoogtepunten, hoewel het document zoveel belangrijke punten bevat dat het moeilijk is te bepalen welke de hoogtepunten zijn. Het document is zo geschreven dat ook mensen zonder formele wetenschappelijke opleiding het gemakkelijk kunnen begrijpen en het is zeker de moeite waard de tijd te nemen om het in zijn geheel te lezen. Voor degenen die wat dieper willen graven, biedt de referentiesectie aan het eind van het artikel verdere bronnen.

De auteurs van de studie voegden foto’s bij van de 4 klinische gevallen die “vreemde fenomenen in hun bloed onthullen en het bereik en de soorten van de afwijkingen illustreren die gevonden werden bij het microscopisch onderzoek van het bloed van 94,23% van de 1.006 gevallen … [deze 4 gevallen zijn] representatief voor alle 948 gevallen met perifere bloedveranderingen”.

Wij hebben enkele van deze foto’s hieronder opgenomen, de bijbehorende beschrijvingen spreken voor zich.

Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna, 12 August 2022

Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna, 12 August 2022

Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna, 12 August 2022

Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna, 12 August 2022

Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna, 12 August 2022

In hun discussie en conclusie, schreven de auteurs:

De samenklontering van erytrocyten werd belicht en exogene puntvormige en zelfluminiserende deeltjes in het donkerveld werden gedetecteerd. De luminescentie van die deeltjes was duidelijk hoger dan die van zuurstofrijke rode bloedcelwanden.

De 948 gevallen vertoonden buisvormige/vezelachtige formaties en dikwijls ook kristallijne en lamellaire formaties met uiterst complexe maar consequent vergelijkbare morfologieën bij alle patiënten met abnormale bloedmonsters.

Onze resultaten lijken zo sterk op die van Lee et al. (2022) dat men zou kunnen beweren dat wij, afgezien van onze innovatieve toepassing van donkerveldmicroscopie om de vreemde metaalachtige voorwerpen in het bloed van mRNA-injecties van Pfizer of Moderna te markeren, het bloedwerk van de Koreaanse artsen met een veel grotere steekproef hebben gerepliceerd.

Wat duidelijk genoeg lijkt, is dat metaalachtige deeltjes die lijken op grafeenoxide en mogelijk andere metaalachtige verbindingen, zoals die welke zijn ontdekt door Gatti en Montanari (Montanari & Gatti, 2016; Gatti & Montanari, 201220172018), zijn opgenomen in de cocktail van wat de fabrikanten ook maar in de zogenaamde mRNA “vaccins” hebben willen stoppen.

Onze ervaring als clinici is dat deze mRNA-injecties sterk verschillen van traditionele “vaccins” en dat de fabrikanten ervan, naar onze mening, openheid van zaken moeten geven over wat er in de injecties zit en waarom het erin zit.

Concluderend kunnen we stellen dat zulke abrupte veranderingen als wij hebben gedocumenteerd in het perifere bloedprofiel van 948 patiënten volgens onze klinische ervaring nog nooit zijn waargenomen na inenting met welk vaccin dan ook in het verleden. De plotselinge overgang, gewoonlijk op het moment van een tweede mRNA-injectie, van een toestand van volmaakte normaliteit naar een pathologische toestand, met begeleidende hemolyse, zichtbare pakking en stapeling van rode bloedcellen in combinatie met de vorming van gigantische conglomeraat vreemde structuren, waarvan sommige lijken op superstructuren in de vorm van grafeen, is ongekend.

Volgens onze gezamenlijke ervaring en onze gedeelde professionele mening is de grote hoeveelheid deeltjes in het bloed van ontvangers van mRNA-injecties onverenigbaar met een normale bloedstroom, vooral op het niveau van de haarvaten.

Benzi Cipelli, R., Giovannini, F., & Pisano, G. (2022). Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2(2), 385-444. https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:Email


PROMOTED CONTENT

This Game Is So Beautiful It’s Worth Installing Just To See!

RAID: Shadow Legends

1 kopje (voor het slapengaan) verbrandt buikvet als een gek!

Ygodflt

Sterkere pijnstiller dan aspirine en 100% natuurlijk

Flowerside CBD

100% natuurlijke pijnstiller (sterker dan aspirine)

Flowerside CBD

De inloopdouche is misschien wel de grootste trend van 2022

Advertenties Zoeken

Tandheelkundige implantaten in Oud-Beijerland – Speciale Kortingen -50%

Advertenties Zoeken

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://dissident.one/2022/08/27/onderzoek-vindt-dat-94-van-de-gevaccineerden-bloedklontervorming-hebben-en-vreemde-deeltjes/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21

Vorig artikelRussische ex-president beoogt militaire junta in Kiev

Volgend artikelHoe “voedseltekorten” en economische ineenstorting de status quo beschermen

DissidentNL

Als ze je kunnen verplichten een vaccin te nemen, kunnen ze je ook verplichten je te laten steriliseren, euthanasie te plegen of op verzoek een orgaan af te staan. Als je lichamelijke integriteit geschonden kan worden door de overheid dan kunnen ze alles met je doen. Dan ben je feitelijk een slaaf.

GERELATEERDE ARTIKELENMEER VAN DEZE AUTEUR

De terugkeer van het Verpleeghuis Bloedbad

mRNA Zombie-vaccins zijn het geschenk dat maar blijft geven

Twee doden en minstens 74 hardlopers in ziekenhuis na Marathon in Zuid-Afrika – Vaccinatiesucces

Naomi Wolf: COVID vax is een biowapen gericht op de voortplanting van de volgende generatie van het Westen

Vaccins hebben gemiddeld 5 maanden nodig om mensen te doden

FDA keurt nieuwe Coronavirus-boosters van Moderna en Pfizer goed ondanks gebrek aan proeven bij mensen

Vaat- en orgaanschade veroorzaakt door mRNA-vaccins: onweerlegbaar bewijs van causaliteit

20 video’s van mensen over de hele wereld die omvallen (en misschien zelfs dood neervallen)

Een internationale groep wetenschappers ontdekt dat twaalf merken Covid-injecties hydrogel en gereduceerd grafeenoxide bevatten

5

Artikelbeoordeling

 Abonneer 

 Inloggen

guest

0 REACTIES

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

advertentie

STEUN ONAFHANKELIJK NIEUWS

Donate

MEEST GELEZEN DEZE WEEK

RECENTE BERICHTEN

Politiek moet nu vaccinatiedwang bespreken – Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid

DissidentNL – 2022-09-050

De politiek moet vaart maken met voorbereidingen op een nieuwe coronagolf en nu ook discussiëren over gevoelige dilemma’s als vaccinatiedwang, coronapas en avondklok. Dat concluderen…

Britse politie bereidt zich voor op “totale ineenstorting openbare orde” veroorzaakt…

2022-09-05

Belangrijkste gaspijpleiding naar EU blijft gesloten totdat sancties worden opgeheven –…

2022-09-05

Eerste blik op ‘My Son Hunter’ – de ranzige conservatieve film…

2022-09-05

60% van Britse fabrieken dreigt failliet te gaan door stijgende energierekeningen

2022-09-05

De terugkeer van het Verpleeghuis Bloedbad

2022-09-05

De Nederlandse bloemenindustrie is failliet – Om de democratie in Oekraïne…

2022-09-05

1 op de 6 Italianen kan de verwarming niet meer betalen…

2022-09-05

MEEST GELEZEN ALTIJD

Dramatische oproep aan WHO: topviroloog waarschuwt voor massale sterfte door Corona-vaccins

DissidentNL – 2021-03-1915

“We zullen een enorme prijs betalen voor de massale vaccinatiecampagne tegen Corona”, zegt een vooraanstaand viroloog en ontwikkelaar van vaccins. Hij roept de WHO…

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en…

2021-03-22

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

2021-11-05

Dr. Reiner Fuellmich: We hebben het bewijs

2021-04-15

Australië: Gevaccineerden vallen dood neer op straat – Ziekenhuizen overstelpt met…

2021-11-05

Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger…

2020-12-28

Neurenberg proces 2.0 is in voorbereiding: W.H.O. en wereldleiders zullen zich…

2021-05-13

Spanje: Tweede Pfizer-prikken gestopt nadat 46 verpleeghuisbewoners stierven na eerste prik

2021-02-21

RANDOM BERICHTEN

Israëlische media: 85-90% van Coronapatiënten in ziekenhuis Jeruzalem zijn volledig gevaccineerd

DissidentNL – 2021-08-071

Bioloog Ran Israeli plaatste op Twitter een fragment van Channel 13 waaruit blijkt dat 95 procent van de ernstig zieke Coronapatiënten in het Herzog…

Doel van kabinet bereikt na geniepige truc – Coronamaatregelen worden weer…

2021-07-10

Spaanse regering gaf militairen opdracht dodelijke ‘chemtrails’ op haar burgers te…

2022-07-08

Technocratie Ontmaskerd: Pseudopandemie ontworpen om het publiek te terroriseren

2021-07-06

Onvruchtbaarheid: Wat onschuldige mensen werd aangedaan met geheime ingrediënten in “vaccins”

2022-01-08

In 2016 heeft de koppensneller van Nice iemand neergestoken in Tunesië

2020-10-31

Terwijl je bent afgeleid door de Russische invasie, heeft de Britse…

2022-03-02

Kim Dotcom waarschuwt dat dreigende “grote wereldwijde instorting eraan komt”

2022-06-07

STEUN ONGECENSUREERD NIEUWS

Donate

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

 RSS  TELEGRAM  TWITTER

© Dissident | Alle rechten voorbehouden | Contact | Over ons | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Copyright |

MEER VERHALEN

Twee voorspellingen – de ene van een scepticus, de andere de…

2021-09-25

De Corona-crisis: is de “ontvolking” al begonnen?

2021-05-13

Alweer wereldwijde “Covid Top”: Politici willen meer vaccineren

2022-04-21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: