Satanist of gek?

Het Wereld Economisch Forum (WEF) is betrapt op het wissen van bewijzen op het internet  van hun plannen om de massa’s via geavanceerde geluidsgolftechnologie onder mind control te brengen. Helaas voor het WEF van Klaus Schwab is het internet voor altijd, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF is werkelijk een van de meest kwaadaardige en dubbelzinnige entiteiten die deze planeet ooit heeft gesierd.

In 2018 publiceerden zij een artikel met de titel: Mind control met behulp van geluidsgolven? Wij vragen een wetenschapper hoe het werkt. Natuurlijk werd het van hun site geschrapt, maar dankzij de Wayback Machine hebben wij het bewijs van hun technocratische verdorvenheid.

Hoe dystopisch kan het worden?

Ik zie de dag komen waarop een wetenschapper in staat zal zijn te controleren wat iemand in zijn geestesoog ziet, door de juiste golven naar de juiste plaats in zijn hersenen te sturen. Ik denk dat de meeste bezwaren gelijk zullen zijn aan die welke wij nu horen tegen subliminale boodschappen in reclame, alleen veel heftiger.

Deze technologie is niet zonder risico’s van misbruik. Het zou een revolutionaire gezondheidszorgtechnologie voor de zieken kunnen zijn, of een perfect controle-instrument waarmee de meedogenlozen de zwakken controleren. Deze keer echter zou de controle letterlijk zijn.

In de gebruikelijke Hegeliaanse dialecten van Klaus Schwab creëert het WEF het probleem, laat het de massavormingspsychose-reactie op het probleem uitspelen en komt dan met de “oplossing” aanzetten. Bijvoorbeeld:

Politici moeten bedenken dat als wij het niet doen, iemand ergens het toch wel zal doen… mogelijk ongereglementeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: