Kuddementaliteit

Reacties uit de hele wereld – “80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer”

september 5, 2022

3309

42

Ik woon in een klein EU-land (Nederland). 80 % van de mensen hier zijn volkomen gehersenspoeld door de MSM, ze geven Poetin en Rusland overal de schuld van, en natuurlijk krijgt ook Trump de schuld van alles wat slecht en verkeerd is in de wereld, en de media gebruiken Trump nog dagelijks als hun boksbal.

Deze 80 % aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer. De meesten van hen hebben 3 of 4 prikken, en ze zijn zieker dan ooit – mijn collega’s zijn voortdurend met ziekteverlof voor verschillende kwalen, velen hebben covid twee keer gehad of sommigen hebben het zelfs drie keer gehad, maar ze bedanken nog elke dag voor de “veilige en effectieve” prik, grappig dat.

Diezelfde 80 % gelooft dat Poetin ziek is en binnenkort aan zijn ziekte zal sterven, dat Biden het licht van het heelal is, en Trump de duivel zelf. Zij geloven ook dat het leger van Rus elk ogenblik kan instorten en dat het leger van Ukie met gemak helemaal naar de Russische grens zal rijden.

De inflatie is in hun ogen vooral Poetin’s schuld, maar ook Trump’s en misschien ook wel de Amerikaanse Republikeinen, Joe Rogan is misschien ook wel de schuldige en Spotify zou geboycot moeten worden omdat ze hem hosten.

Die 80 % kan de waarheid niet zien, wat er ook gebeurt. De hoeveelheid door de media veroorzaakte trance is ongelooflijk. Wat er ook maar niet past in het propagandaverhaal dat zij te horen hebben gekregen, verwijten zij dat het leugens zijn, en zij worden heel boos als je het kalm probeert uit te leggen, want daarom probeer ik het niet eens meer, zij zijn zo totaal gehersenspoeld dat ze je nog liever in elkaar slaan dan naar rede te luisteren. Het is triest, echt waar.

Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca ‘vaccin’ af

De meeste mensen waren normaal, tot 2015, toen het dagelijkse MSM anti-Trump spervuur begon, er was letterlijk niets anders in het nieuws dan “oranje man slecht” voor de volgende 5 jaar – en ik woon in een klein EU-land – niet in de VS. Daarna was het nog maar misschien 1/5 anti-Trump en 4/5 “covid slecht – iedereen zal sterven – onmiddellijk prikken – dubbelmasker gebruiken en baden in handdesinfecterend middel” tot de Z-operatie, toen de MSM propaganda gericht was tegen Poetin en Rusland, nu kleineert misschien nog maar 1 op de 20 artikelen Trump, maar ook dat weten ze nog dagelijks te doen.

Ik kan niet begrijpen dat mensen zo gemakkelijk in die MSM-narratieven trappen, ook al hebben we hier zogenaamd goed onderwijs, maar blijkbaar staat onderwijs niet gelijk aan kritisch denken…

***

In antwoord op:

Mijn vrienden in Frankfurt-am-main bidden om een zachte winter. Ik vroeg hen of de schoorsteen in hun gebouw nog werkte, en of zij een bijl hadden om brandhout te hakken. Zij bekenden dat zij de plaats van de dichtstbijzijnde burgerbunker hadden nagekeken voor het geval er oorlog uitbrak, en gecontroleerd hadden of zij een bijl en een zaag hadden. Zij zijn bezorgd, maar spreken hun mening niet luid uit omdat zij bang zijn. Op hun werk steunt iedereen nog steeds Kiev. En mijn vrienden komen uit Oost-Duitsland.

Bang zijn vereist enig begrip van de ernst, maar het houdt niet in dat men de oorzaak goed begrijpt. Er is een groot verschil tussen het “Poetin heeft het gedaan”-volk en degenen die begrijpen dat het allemaal een gevolg is van de Westerse illegale sancties. Misschien betekent het niet uitspreken van hun mening dat zij het wel begrijpen.

De erfenis van Madeleine Albright leeft voort als valse vlag aanslagen en nepnieuws die rechtstreeks uit het Joegoslavische oorlogshandboek komen

Ik heb net een technische conferentie bijgewoond (zogenaamd helemaal niet politiek) hier in Noorwegen en een van de sprekers was Duitser. Hij had ~200 dia’s en op elke dia stond een Oekraïense vlag in de linkerbovenhoek met de tekst “Stop Poetin / Geen oorlog”. Dat soort gedrag is ergerlijk. Uiteraard heb ik mijn beklag gedaan bij de conferentie.

Bij mij is de verstandhouding tussen vrienden/collega’s nog slechter. Er is weinig of geen begrip voor het feit dat er problemen zijn, behalve dat de elektriciteit duurder is geworden. Ik denk niet dat veel mensen die ik ken het aantal slachtoffers in Oekraïne begrijpen, het bestaan van de sancties of waarom energie plotseling duur is, men doet nog steeds alsof alles normaal is. Ik denk dat velen lijden aan cognitieve dissonantie, zij hebben onbewust wel door dat er grote problemen in het verschiet liggen, maar omdat het pijnlijk is, wordt de werkelijkheid tot nu toe ontkend.

De Rand Corp. heeft deze Oekraïense puinhoop gepland in een paper dat gepubliceerd is in … (tromgeroffel) 2019. Een vol jaar vóór de covid lockdown. Voor iedereen beschikbaar om in te zien: https://www.rand.org/pubs/research_reports/RR3063.html

Maar wat mij de laatste dagen het meest opviel was het commentaar van Nikolaj Patrusjev, de Nationale Veiligheidsadviseur van Poetin. Hij zei dat de VS erop uit waren China te provoceren (Pelosi, enz.) om net als met de Russische sancties beslag te leggen op diens investeringen en bezittingen. Met andere woorden, de VS zijn een “roversnatie” geworden, die oorlogen uitlokt, en steelt wat zij maar te pakken kan krijgen. In deze context gezien kan deze oorlog niet ophouden, want zij kan een list zijn om de rampzalige financiën van de VS te onderhouden. Als er plotseling een einde aan zou komen, met de Russen als overwinnaars, dan zal de blob wel iets anders verzinnen.

Shedding: Zijn de “Gevaccineerden” schadelijk voor de “Ongevaccineerden”?

Wat ik niet begrijp, is waarom een verstandige Oekraïner de strijd tegen Rusland aanvaardt. Voor het corrupte regime van Zelensky? Ze weten allemaal van zijn cocaïneverslaving – zelfs wij in het Westen weten dat – en zijn buitenlands landgoed van vele miljoenen, zijn “regering” die bemand is met zijn vroegere vrienden van de televisieproductie (wie denkt dat dat serieus kan zijn?), en zijn onderwerping aan de VS/NAVO. Wat een “trotse patriot” inderdaad. Oekraïne is sinds de coup van Maidan economisch door de goot gezakt, dus waar denken zij voor te vechten, voor nog meer plundering door het IMF?

Haten zij Rusland zo erg dat zij het aanvaarden om per score te sterven voor het voorrecht om te verliezen? Als iemand een samenhangende verklaring kan geven, zou ik die graag horen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: