De geschifte opvolger van Hitler

Megalomane Klaus Schwab: “De toekomst wordt door ons gebouwd”

Door

 DissidentNL

 –

2022-05-24

831

0

TelegramTwitterFacebookLinkedinPinterest

De jaarlijkse bijeenkomst van het omstreden Wereld Economisch Forum (WEF) vindt momenteel plaats in Davos, Zwitserland, uiteraard onder auspiciën van het “Great Reset” meesterbrein Klaus Schwab, meldt Unser Mittel Europa.

De “Who’s Who” van de wereldelite is daar aanwezig om toekomstige maatregelen op politiek en sociaal gebied te bespreken en één ding wordt steeds duidelijker: zelfbeschikking van de mens zal in deze toekomstvisies even weinig plaats vinden als democratie en vrijheid.

“De toekomst wordt door ons gebouwd”

Schwab’s openingswoorden spreken eigenlijk voor zich. Zij geven inzicht in de communistisch-totalitaire denkwijze van de oprichter van het WEF en zijn plannen:

NEW – KLAUS SCHWAB TELLS ATTENDEES AT HIS WORLD ECONOMIC FORUM IN DAVOS THAT “THE FUTURE IS BEING BUILT BY US.” PIC.TWITTER.COM/YIQB4JCLND

— DISCLOSE.TV (@DISCLOSETV) MAY 23, 2022

“De toekomst zal door ons worden gebouwd. Door een machtige gemeenschap, zoals jullie hier in deze kamer. Wij hebben de mogelijkheden om de toestand van de wereld te veranderen. Maar daar zijn twee dingen voor nodig: De eerste is dat wij allen optreden als steakholders van grotere gemeenschappen. Dat we niet ons eigenbelang dienen, maar de gemeenschap. En de tweede is dat we samenwerken. En daarom zult u hier tijdens de bijeenkomsten veel gelegenheden vinden om samen te delen en te netwerken. Dit zal resulteren in tal van effectgerichte initiatieven om vooruitgang te boeken, gekoppeld aan specifieke taken op de mondiale agenda.”

Hoe die toekomst eruitziet, kunnen we bijvoorbeeld afleiden uit 2016. In die tijd propageerde het WEF, in de gedaante van het voormalige Deense parlementslid Ida Auken, serieus een dystopisch toekomstbeeld voor 2030, waarin mensen geen bezittingen en geen privacy zullen hebben, maar in plaats daarvan “uitgebreide vreugde en geluk”. Het tijdschrift Forbes schreef een juichend artikel, dat inmiddels verschillende malen is gewijzigd, over de “Great Reset“-ideeën die als basis dienen voor deze “visie”. Daartoe behoren kunstmatig geproduceerd, genetisch gemodificeerd voedsel, volledige bewaking en optimalisering door digitalisering en totale afhankelijkheid van overheidsmiddelen, gekoppeld aan gedicteerde gedragingen en handelingen.

WHO conferentie vindt tegelijkertijd plaats in Zwitserland

Terzijde zij vermeld dat bijna tegelijkertijd in Zwitserland de 75e jaarlijkse conferentie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werd geopend. Daar is niet alleen de niet minder omstreden “Corona-hystericus” en WHO-hoofd Tedros Ghebreyesus aan de beurt voor herverkiezing, maar ook het totalitaire Global Pandemic Treaty, dat in de toekomst alle staten van de wereld moet onderwerpen aan een gezondheidsdictatuur. Tot dusver heeft alleen Brazilië zich publiekelijk tegen deze maatregel uitgesproken. Rusland overweegt intussen de WHO (en de WTO) helemaal te verlaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: